Korisni linkovi
Bjelovarsko-bilogorska županija
BBŽ

Europske integracije

PROJEKT - Unaprjeđenje lokalnih kapaciteta za obrazovanje vrhunskih programera mobilnih aplikacija (BE WORLD-CLASS)

U sklopu programa IPA IV Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih sklopljen je ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Unaprjeđenje lokalnih kapaciteta za obrazovanje vrhunskih programera mobilnih aplikacija (BE WORLD-CLASS), čiji je nositelj Pučko otvoreno učilište Algebra. Partneri na projektu su Strukovna škola Đurđevac, Tehnička škola Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorska županija.
 

Suradnici na projektu su: HZZ Bjelovar, HZZ Križevci i Koprivničko-križevačka Županija.
Trajanje projekta je 12 mjeseci.
Razdoblje provedbe projekta 19.10.2013. – 18.10.2014.
Ukupna vrijednost projekta: 153.273,54 EUR. (94,09% EU udio u financiranju projekta)

Opći cilj projekta je poboljšati kvalitetu tehničkog obrazovanja odraslih u Bjelovarsko-bilogorskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji radi povećanja konkurentnosti ICT programera aplikacija za mobilne uređaje na nacionalnom i globalnom tržištu.
Specifični ciljevi projekta su:
1. Osuvremeniti obrazovanje odraslih u području ICT-a unaprjeđenjem ljudskih i materijalnih kapaciteta triju ustanova za obrazovanje odraslih
2. Poboljšati ekonomsko-tržišnu relevantnost tehničkog obrazovanja odraslih uspostavljanjem novih programa edukacije odraslih za programiranje mobilnih aplikacija u javnim i privatnim institucijama
3. Povećati zapošljivost i samozapošljivost odraslih polaznika putem pilot edukacije te uspostavljanjem suradnje između ustanova za obrazovanje odraslih, poslodavaca i regionalnih vlasti
Kontakt za više informacija: ipa(at)algebra.hr, anita.martincevic(at)algebra.hr

„Sadržaj ove publikacije/emitiranog materijala  isključiva je odgovornost (ime korisnika).“

Inicijalni sastanak  projekta  Unaprjeđenje lokalnih kapaciteta za obrazovanje vrhunskih programera mobilnih aplikacija (BE WORLD-CLASS)

U Bjelovaru je 7 studenog, 2013. održan prvi sastanak  u sklopu projekta Unaprjeđenje lokalnih kapaciteta za obrazovanje vrhunskih programera mobilnih aplikacija (BE WORLD-CLASS).
Na sastanku su sudjelovali  članovi projektnog tima (nositelja projekta te projektnih partnera) i predstavnici suradnika. Cilj sastanka je bio  detaljno predstaviti projekt, projektne aktivnosti,  uloge, odgovornosti i zaduženja kao i  vremenski plan za projektne aktivnosti.

Kontakt za više informacija: ipa(at)algebra.hr, anita.martincevic(at)algebra.hr
„Sadržaj ove publikacije/emitiranog materijala  isključiva je odgovornost (ime korisnika).“

Dokumenti za download
Dodano: 06. 12. 2013.
Dodano: 06. 12. 2013.