• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

Riječ dobrodošlice

2013.
Lipanj
6

Uvodna riječ bjelovarsko-bilogorskog župana

Poštovani posjetitelji Internet stranica Bjelovarsko-bilogorske županije, dobrodošli u virtualni prostor jedne od osam povijesnih hrvatskih županija.

"Bjelovarsko-bilogorska županija – zelena oaza zdravlja, znanja, tradicijskih vrijednosti i pravih prilika", slogan je pod kojim ova kontinentalna Županija, stvara uvjete boljeg života svojih stanovnika, koristi svoje mogućnosti i razvija ih u cilju unaprjeđenja na svim područjima.

Podacima koje ćete ovdje naći u najkraćim se crtama predstavljamo. Govorimo o našoj povijesti, tradiciji, prepoznatljivostima, teritorijalnom i administrativnom ustroju, no ponajviše o nama danas i o tome što radimo.

Ispunjavajući zadaće i obveze regionalne samouprave, nastojimo stvoriti uvjete našim stanovnicima u kojima će moći unaprjeđivati kvalitetu i standard života. Nadam se da je to javnost prepoznala u našim projektima i aktivnostima koje Županija provodi, a da bi o tome javnost još više znala, da se naše informacije i poruke šire brže i što u većoj mjeri ovdje smo s Vama u virtualnom svijetu interneta.

Osim što želimo biti informativni, želimo biti korisni. Stoga smo Vam na raspolaganju za komunikaciju on-line mrežom kad god Vi to zatrebate.

Svjesni da još ne možemo konkurirati modernim samoupravama, u okvirima u kojima je to moguće, nastojimo stvoriti komunikaciju s građanima i kroz nove medije, a ne samo tradicionalne.

Nove tehnologije standard su današnje komunikacije, pa tako i ovom Internet stranicom pozivamo sve građane da iskoriste prednosti interneta u obavljanju poslova i rješavanju svakodnevnih problema.

S radošću očekujemo Vaše posjete i komunikaciju s Vama na Internet stranicama Bjelovarsko-bilogorske županije.
 

Dobrodošli!             

 

   Saznaj više o bjelovarsko-bilogorskoj županiji