• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

11,30 -11,45
KRUGOVAL GAREŠNICA - 93,1 MHz

TEMA:

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs s najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima s područja naše županije sudjelovao je na prijemu kod Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. Naime, na inicijativu bjelovarsko-bilogorskog župana Damira Bajsa, a u organizaciji Bjelovarsko-bilogorske županije, najuspješniji učenici i njihovi mentori, njih sto šezdeset i jedan bilo je na prijemu kod Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. Riječ je o učenicima koji su postigli zapažene rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima u školskoj godini 2016./2017., a na prijemu na Pantovčaku na njihovim uspjesima čestitala im je i Predsjednica Republike. Bjelovarsko-bilogorska županija posebno je ponosna na svoje mlade sugrađane koji su najbolji zalog za budućnost kako naše županije, tako i Republike Hrvatske. Dojmove s Pantovčaka donosimo u županijskim radio minutama.

GOSTI:

učenici i mentori, župan Damir Bajs i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović

Povratak na sve Najave i priopćenja