• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija
 

Javni pozivi i natječaji - Služba ureda župana

2020.
Ožujak
6

TESTIRANJE I UPUTE KANDIDATIMA POVODOM NATJEČAJA ZA PRIJAM U SLUŽBU INFORMATIČKOG REFERENTA U KABINET ŽUPANA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE


Temeljem članka 20. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“, broj 86/08, 61/11, 4/18, 112/19), Povjerenstvo za provedbu natječaja za prijam u službu informatičkog referenta u Kabinet župana Bjelovarsko-bilogorske županije, poziva na testiranje kandidate koji su podnijeli prijave na natječaj za prijam u službu informatičkog referenta u Kabinet župana Bjelovarsko-bilogorske županije, a koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja

za dan 12. ožujka (četvrtak) 2020. godine u 9,00 sati
u maloj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije,
dr. Ante Starčevića 8, Bjelovar (II. kat)


Na testiranje za prijam u službu informatičkog referenta u Kabinet župana Bjelovarsko-bilogorske županije  pozivaju se kandidati koji ispunjavanju formalne uvjete iz natječaja.

Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja biti će obaviješteni na mail adresu koju su naveli u dokumentaciji, a koju su predali uz prijavu na natječaj, a kandidati koji ne ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja biti će pismeno obaviješteni na kućnu adresu sukladno Uredbi o zaštiti osobnih podataka.
 
Prethodna provjera znanja i sposobnosti kandidata obuhvaća pisano testiranje i intervju. Za svaki dio provjere kandidatima se dodjeljuje broj bodova od 1 do 10.

  Dokumenti za download
Dodano: 06. 03. 2020.