• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Europski strukturni i investicijski fondovi

Projekt „Food 4 You“ UP.02.3.1.03.0032.


Putem otvorenog trajnog poziva Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I tvrtka Ured 4 You j.d.o.o. dobila je bespovratna sredstva za provedbu EU projekta „Food 4 You“UP.02.3.1.03.0032. Partneri na provedbi ovog EU projekta su Bjelovarsko – bilogorska županija i Tehnološki park Bjelovar d.o.o.

Putem provedbe ovog projekta Ured 4 You j.d.o.o. želi ojačati svoje kapacitete stjecanjem stručnih i poslovnih znanja, transferirati poslovanje poduzeća prema društveno poduzetničkim principima, otvorit će se i ugostiteljski objekt te kroz provedbu projektnih aktivnosti povećavati svijest o društvenom poduzetništvu u javnosti.
Ukupna vrijednost EU projekta „Food 4 You“ iznosi 1.125.841,91 kn. Sufinanciran je 85% bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, a 15% iz državnog proračuna. Projekt se provodi kroz 30 mjeseci. Provedba projektnih aktivnosti odvijati će se u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji na području grada Bjelovara i okolice.

Partner na projektu Bjelovarsko-bilogorska županija u sklopu provedbe projektnih aktivnosti dati će  na raspolaganje stručni kadar kako bi Ured 4 You j.d.o.o. dobio svu potrebnu pomoć u upravljanju, stručnom znanju i upravljačkim kapacitetima za uspješnu provedbu projekta.

Saznajte više na www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr

   Povratak na sve vijesti ureda za mirenje