• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2020.
Rujan
12

10 NOVOZARAŽENIH OSOBA KORONAVIRUSOM U BBŽ

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije 10 je novooboljelih osoba od koronavirusa. U posljednja 24 sata testirane su 62 osobe od kojih je 52 nalaza negativno i 10 pozitivno.

6 novooboljelih kontakti su ranije potvrđenih slučajeva, dok 4 novooboljele osobe nisu kontakti ranije oboljelih od koronavirusa s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Od novooboljelih osoba jedan učenik je pohađao nastavu u Osnovnoj školi Velika Pisanica i uslijed toga će sukladno epidemiološkim mjerama 2 razredna odjeljenja i njihovi razrednici biti stavljeni u samoizolaciju.

Tako je sada 80 oboljelih osoba od COVIDA 19 u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, jer 3 osobe su se oporavile i skinute su s evidencije.

Od novozaraženih osoba koronavirusom njih 7 je s područja grada Bjelovara, jedna osoba je s područja općine Veliko Trojstvo, jedna s područja općine Velika Pisanica i jedna osoba s područja općine Rovišće.

Trenutno je u samoizolaciji 406 osoba s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Poštujmo propisane mjere vezane uz sprječavanje širenja COVIDA 19 i time sačuvajmo svoje zdravlje i zdravlje šire zajednice.

 

#ostanimoodgovorni

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a