• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2020.
Studeni
14

19 NOVOZARAŽENIH OSOBA KORONAVIRUSOM U BBŽ

U posljednja 24 sata na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđeno je 19 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a još se očekuju nalazi za 156 testiranih osoba jučer u COVID ambulanti u Bjelovaru.

7 novozaraženih osoba s područja je grada Čazme, 3 novozaražene osobe s područja su grada Daruvara, 2 novozaražene osobe s područja su grada Bjelovara, a po jedna novozaražena osoba s područja je grada Garešnice i općina Berek, Ivanska, Rovišće, Štefanje, Končanica i Nova Rača.

Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno je na liječenju 25  pacijenata oboljelih od koronavirusa, od kojih je njih 3 na respiratoru.

U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 936 osoba.

Dvije osobe preminule su s koronavirusom čime dolazimo do ukupno 32 preminule osobe od početka pandemije na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Pozivamo naše građane da odgovornim ponašanjem čuvaju svoje zdravlje, a samim time i zdravlje svojih bližnjih, ali i šire zajednice i da se pridržavaju nužnih dvotjednih epidemioloških mjera koje su danas stupile na snagu po dvije Odluke za područje grada Bjelovara i za područje Bjelovarsko-bilogorske županije.

#budimoodgovorni

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a