• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2012.
Rujan
6

20. JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM U GUDOVCU, 7 – 9- RUJNA

20. jesenski međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu svečano će biti otvoren u petak 7. rujna 2012. godine u 10 sati. U nazočnosti uzvanika i posjetitelja otvorit će ga predsjednik RH dr.sc. Ivo Josipović.

Program ove specijalizirane gospodarske priredbe odvija se tri dana, za vrijeme koja će se predstaviti više od pet stotina gospodarstvenika. U  sklopu Izložbe stoke posjetitelji će moći vidjeti 534 grla stoke u 32 različite pasmine goveda, svinja, ovaca, koza, peradi i pčela, Predstavit će se 204 iz 16 hrvatskih županija.
Bjelovarsko – bilogorska imat će svoj štand u paviljonu 8. Na njemu će se, između ostalog, predstaviti „Suvenir Nova“ iz Sirača te Udruga seoskih žena Bjelovarsko – bilogorske županije.
Županija partner ove godine je Primorsko – gorska županija čije je predstavljanje predviđeno u subotu, 8. rujna u 11 sati – štand u paviljonu 8.
Županija i ove godine sufinancira kupnju steonih junica s 1500 kuna po grlu bez obzira na broj izlicitiranih grla po obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu. Aukcija će se održati u subotu, 8. rujna u 13 sati  u Aukcijskoj dvorani.
Bjelovarsko – bilogorska županija za vrijeme održavanja 20. jesenskom međunarodnog bjelovarskog sajma od 7. do 9. rujna domaćin je izaslanstava albanskih okruga Berat i Čurovode, te izaslanstva Tuzlanskog kantona koji na Sajmu u Gudovcu sudjeluju kao izlagači u paviljonu broj 8. 
Više o rasporedu događanja 20. jesenskom međunarodnog bjelovarskog sajma od 7. do 9. rujna u PROGRAMU SAJMA:

  Dokumenti za download
Dodano: 06. 09. 2012.
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a