• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2016.
Rujan
19

3. EKO SAJAM „EKO KULTUROM DO ZDRAVLJA“

Proteklog vikenda održan je 3. Eko sajam pod motom „Eko kulturom do zdravlja“ u Čazmi, kojeg je posjetio i zamjenik župana Neven Alić sa suradnicima.

Riječ je jedinstvenoj Eko-gastro turističkoj manifestaciji koja je izložbeno prodajnog karaktera, a okuplja proizvođače ekoloških proizvoda iz cijele Hrvatske, ali i Slovenije. Pod organizacijskom palicom udruge Eko kultura, na sajmu se ove godine predstavio rekordan broj ekoloških proizvođača i to njih ukupno 34, koji su promovirali zdravu i ekološki uzgojenu hranu, te zdrav način života. Tako se na sajmu moglo degustirati ekološko spravljena hrana i kupiti proizvode od aronije, lavande, mliječne proizvode, voće, povrće, vina, razna ulja i kreme. Izlagači na sajmu su certificirani proizvođači ekološke hrane i po tome je Eko sajam u Čazmi među svega dva sajma tog tipa u Hrvatskoj.

I ove godine, uz Ministarstvo poljoprivrede, Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije i Bjelovarsko-bilogorska županija sudjelovale su kao partneri i Eko sajam sufinancirale po 4.000 kuna.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a