• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2020.
Srpanj
25

5 NOVOZARAŽENIH OSOBA COVIDOM 19 U BJELOVARSKO-BILOGORSKOJ ŽUPANIJI

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije 5 je novih osoba kojima je potvrđen koronavirus. Od 10 nalaza koliko ih se još čekalo s testiranja njih 5 je došlo negativno, a 5 pozitivno.

Svih 5 oboljelih kontakti su od jedne oboljele osobe kojoj je već bio potvrđen COVID 19 u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i svih 5 novooboljelih bili su u samoizolaciji.

Kako što je upozorio Stožer civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije nakon posljednje sjednice i epidemiološka struka situacija u županiji se pogoršava s trendom rasta oboljelih osoba.

Najveći je ovo broj potvrđenih novooboljelih od koronavirusa u jednom danu u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji od početka pandemije.

Tako sada u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji imamo potvrđeno 11 aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom, jer od jutros jedna je osoba skinuta s evidencije oboljelih što znači da je ozdravila.

Trenutno se u samoizolaciji na području naše županije nalazi 104 osobe.

Apeliramo na naše sugrađane da budu disciplinirani, drže distancu, nose maske i održavaju higijenu ruku, a samim time i čuvaju svoje zdravlje.

#ostanimoodgovorni

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a