• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2020.
Srpanj
20

BEZ NOVOOBOLJELIH OD KORONAVIRUSA U BJELOVARSKO-BILOGORSKOJ ŽUPANIJI

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije sedamnaesti je dan za redom da nema potvrđenih novih slučajeva zaraze koronavirusom.Na području Bjelovarsko-bilogorske županije sedamnaesti je dan za redom da nema potvrđenih novih slučajeva zaraze koronavirusom.

U posljednja 24 sata testirane su na koronavirus 4 osobe i svi nalazi su negativni.

Na području naše županije trenutno su dvije oboljele osobe. Naime, uz jedan potvrđen slučaj koji je do jučer bio u našoj županiji pribraja se još jedna zaražena osoba. Riječ je o osobi kojoj je ranije potvrđen COVID 19 i koja ima prebivalište na području Bjelovarsko-bilogorske županije, ali je boravila izvan županije. Sada se ista nalazi na liječenju u Općoj bolnici Bjelovar stoga možemo reći kako na području Bjelovarsko-bilogorske županije imamo dvije zaražene osobe COVIDOM 19.

Time Bjelovarsko-bilogorska županija i dalje ostaje među tri hrvatske županije s najmanjim brojem zaraženih bez ijedne preminule osobe od COVIDA 19.

Apeliramo na naše sugrađane da budu disciplinirani, drže distancu, nose maske i održavaju higijenu ruku, a samim time i čuvaju svoje zdravlje.

#ostanimoodgovorni

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a