• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2016.
Studeni
20

BILOGORO, U SRCU TE NOSIM

Bjelovarsko-bilogorski župan otvorio je 2. Etno festival „Bilogoro, u srcu te nosim“ koji je održan u Školsko sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu.

Riječ je o smotri glazbenih sastava u organizaciji Bilogorskog turističkog puta, na kojemu je predstavljeno bogatstvo vokalnih sastava i pjevača s područja Bilogore. Tako su svi posjetitelji uživali u skladbama narodnog karaktera koje su izvodili vokalni sastavi Bilogore u sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Ovogodišnji festival, dodatno je obogatilo i 16 premijerno izvedenih novih pjesama o ljepoti Bilogore i bilogorskog kraja.

Tom prilikom, bjelovarsko-bilogorskom županu Damiru Bajsu i direktorici Turističke zajednice BBŽ Jasni Vaniček Fili uručeno je priznanje za pomoć i doprinos održavanja festivala.

„Ima puno lijepih krajeva u Hrvatskoj, ali Bilogora je najljepša. Ovaj festival će to i potvrditi, a ja zahvaljujem svim organizatorima što omogućuju da čujemo i ovih novih 16 pjesama. Nemojmo biti skromni, pričajmo o ljepoti i budimo ponosni što smo Bilogorci“, poručio je župan Bajs.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a