• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2016.
Siječanj
1

ČELNICI BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE OBIŠLI DEŽURNE SLUŽBE NAKON NOVOGODIŠNJE NOĆI

Zamjenica župana Đurđica Ištef Benšić na Novu godinu obišla je dežurne službe, te posjetila prvu rođenu bebu u 2016. godini u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Prva rođena beba u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji je Adrijan Pavlović od majke Kristine i oca Darija iz Vagovine. Kao i svake godine, predstavnici Bjelovarsko-bilogorske županije daruju prvu bebu rođenu u novoj godini. Stoga je majku Kristinu obišla zamjenica župana Đurđica Ištef Benšić te osim čestitki,  uručila joj poklon i cvijeće.

Novogodišnja noć protekla je mirno uz nekoliko manjih incidenta izvijestio je Stjepan Matoš, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije.
Isto je potvrdila i  Zlata Ileković-Pejić, dežurna liječnica na Zavodu za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije. Tako su na Zavodu za hitnu medicu imali samo tri lakša slučaja, lakše bolesti i ozlijede od pijanstva.
Dragutin Vurnek, načelnik Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske rekao je kako je na staru godinu zabilježeno osam kaznenih djela, šest prekršaja i dvije prometne nezgode. Dok na samom dočeku Nove godine zabilježen je jedan  prekršaj javnog reda i mira i tri nezgode. Naime, tri osobe, od kojih je jedna maloljetna, stradale su od eksplozivnih naprava i to petardi.

Bez intervencija doček Nove godine protekao je i za Javnu vatrogasnu postaju Grada Bjelovara, potvrdio je to Davor Đalog, zapovjednik Javne vatrogasne postaje.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a