• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2012.
Prosinac
21

ČESTITKE I NAGRADE PRIMILE NAJUSPJEŠNIJE ATLETIČARKE AK „BJELOVAR“

Ovogodišnje državne prvakinje Atletskog kluba „Bjelovar“ Ivani Jelić Balti, Nicol Nikolić, Sari Zadro, Sari Horvat i Ivani Mujić, župan Miroslav Čačija u predblagdanskom vrijeme obradovao je prigodnim novčanim nagradama.

Susret s mladim nadama bjelovarske atletike bio je prilika još jednom čestitati im na vrhunskim uspjesima, ali i poželjeti daljnji razvoj i sve najbolje u sljedećoj godini.
Bjelovarski Atletski klub jedini se u Hrvatskoj može pohvaliti rekordom da su njegovi atletičari i atletičarke, u posljednjih dvadeset godina, čak 130 puta bili na pobjedničkom prijestolju i osvojili isto toliko medalja. Svake godine Hrvatski atletski savez objavljuje listu klubova prema ostvarenim rezultatima, na kojoj je bjelovarski Klub i prošle godine, od osamdeset klubova u Hrvatskoj, bio na 13 mjestu. Izniman je to uspjeh bjelovarskih atletičara, budući da se trenira u improviziranim uvjetima, te da Klub nema niti svoju atletsku stazu. Ove je godine osvojeno 18 medalja na državnim prvenstvima.  Ističu se rezultati u štafetama, što govori o snazi Kluba koji je na ekipnom natjecanju Hrvatske, ove godine, na 3. mjestu.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a