• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2018.
Veljača
5

DAN OPĆINE HERCEGOVAC

Zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana Bojana Hribljan sa suradnicima prisustvovala je na obilježavanju dana Općine Hercegovac.

Dan Općine Hercegovac obilježila je svečana sjednica općinskog vijeća koju su uveličali brojni gosti. Bila je to prilika da se istakne koji su to projekti provedeni u općini Hercegovac u posljednjih godinu dana.

Tako je načelnik Općine Hercegovac Boro Bašljan u svom uvodnom govoru naglasio kako je općina Hercegovac peta po indeksu razvijenosti u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Također, istaknuo je kako na području općine nema neobrađene zemlje, a prerađivačka industrija stalno raste zbog prerade krumpira.

Dan Općine Hercegovac svim stanovnicima čestitala je i zamjenica župana Bojana Hribljan, koja je tom prilikom i pohvalila općinsko vijeće, koje sve odluke donosi jednoglasno. „Vi ste jedna od razvijenijih općina i možemo reći da ste ponos naše županije. Možete se podičiti proizvodnjom, radom s mladima i sportskim udrugama. Samo nastavite i dalje tim putem.“, rekla je zamjenica župana Hribljan.

Na svečanoj sjednici dodijeljena su i godišnja priznanja, a dobili su ih DVD Palešnik, Dječja folklorna skupina Hrvatske čitaonice Hercegovac, Udruga umirovljenika Hercegovac, Stjepan Banas i Alen Šelir.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a