• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2013.
Studeni
18

DAROVANJEM RAČUNALA ZAVRŠILA HUMANITARNA AKCIJA „LOPTOM PROTIV NASILJA, RASIZMA, DISKRIMINACIJE I SIROMAŠTVA“

Župan Damir Bajs i saborski zastupnik za češku i slovačku nacionalnu manjinu Vladimir Bilek ustanovi za odgoj i obrazovanje za djecu s poteškoćama u razvoju Centru Rudolf Steiner darovali su tri računala. Sredstva za nabavu računala prikupljena su na humanitarnoj utakmici „Loptom protiv nasilja, rasizma, diskriminacije i siromaštva“ odigranoj u Daruvaru 23. listopada ove godine

Pokrovitelji utakmice su Bjelovarsko- bilogorske županija , Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko i saborski zastupnik Vladimir Bilek.
Humanitarna utakmica odigrala se u daruvarskoj Gradskoj športskoj dvorani  u srijedu, 23. listopada. Snage su odmjerile reprezentacija Nacionalnih manjina Hrvatske i reprezentacija Sabora Republike Hrvatske. Selekciju Hrvatskog sabora vodio je saborskog zastupnika Maria Habeka, dok je selekciju Nacionalnih manjina vodio Ćiro Blažević. Pobjedu je odnijela selekcija Hrvatskog sabora sa rezultatom 3:2. Ova humanitarna utakmica dio je globalnog projekta „Loptom protiv nasilja, rasizma, diskriminacije i siromaštva“.
Centar Rudolf Steiner ustanova je Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi. Djelatnost centra je odgoj i obrazovanje djece i učenika s posebnim odgojno-obrazovnim problemima, stvarajući im uvjete za učenje u skladu s njihovim mogućnostima i potrebama. Osim za djecu i učenike, u ustanovi  je omogućen i povremeni boravak za odrasle osobe.
 

 

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a