• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2010.
Svibanj
12

Devet školsko športskih ekipa iz Bjelovarsko-bilogorske županije u državnoj završnici

Rukometašice i košarkaši 1. Osnovne škole Bjelovar, atletičarke i odbojkašice Gimnazije Bjelovar, atletičari Turističko - ugostiteljske i prehrambene škole Bjelovar, odbojkaši i košarkaši Tehničke škole Daruvar, rukometašice Tehničke škole Bjelovar i stolnotenisačice Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar, u prednatjecanjima, izborili su se za nastup na državnom prvenstvu.

            Župan Miroslav Čačija sa svojim  suradnicima, predsjednikom  Županijskog športskog saveza Fredijem Palijem i predsjednikom   Saveza školskih sportskih društava Stankom Štimcem, primio je predstavnike tih ekipa i njihove voditelje, čestitao im na postignutim uspjesima te uručio sportsku odjeću sa znakom Saveza školskih sportskih društava Bjelovarsko-bilogorske županije. 

Ove školske godine na športskim natjecanjima osnovnih škola u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji sudjelovaloje 1421 dječak i 1036 djevojčica. U srednjim školama 702 mladića i 366 djevojaka. Ukupno je to 3525 natjecatelja koji su se natjecali u 38 županijskih završnica i 31 državnoj poluzavršnici.

Državno se natjecanje održava u Rijeci od 17. do 22. svibnja ove godine.

 

BBŽ

 

BBŽ

 

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a