• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2017.
Svibanj
5

DODIJELJENA SREDSTVA NOGOMETNOM KLUBU „RIBAR“ KONČANICA

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs potpisao je Ugovor o izravnoj dodjeli financijskih sredstava Nogometnom klubu „Ribar“ Končanica, s njenim predsjednikom Darkom Ročekom.

Naime, NK „Ribar“ Končanica uputio je zahtjev prema Bjelovarsko-bilogorskoj županiji za dopunskim sredstvima kako bi nastavio s radom. Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs prepoznao je potrebu kluba te je iz županijskog proračuna osigurano 5.000,00 kuna za financiranje aktivnosti rada NK „Ribar“ Končanica.

„Zahvaljujem se županu što nam je sredstvima pomogao da prebrodimo ovu malu krizu. Klub je osnovan 1976. godine, a najveći uspjeh kluba je to što smo bili u 4. Jedinstvenoj hrvatskoj ligi, a sada smo u 2. županijskoj ligi. U klubu imamo seniore, omladinski pogon juniora, te u srpnju pokrećemo školu nogometa.“, pojasnio je Darko Roček.

„Meni je zadovoljstvo što smo danas ovdje i potpisujemo ovaj ugovor. Na zahtjev samog kluba, odobrili smo dopunska sredstva kako bi klub mogao napraviti sve ono što je vezano uz natjecanje u ligi, ali i uz rad sa svojim selekcijama. Pohvalio bih sam klub, jer imaju preko stotinu ljudi u klubu, te više od pedeset igrača. Također, pohvalio bih i to što imaju mlađu selekciju, a sukladno pravilima lige u kojoj se natječu, ne moraju imati mlađu selekciju. Mislim da je rad s mladima važan i nadam se da će ova sredstva potpomoći radu kluba. Nogomet jest sport, ali je i način života, posebice u manjim sredinama.“, zaključio je župan Bajs.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a