• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2020.
Travanj
29

DVA TJEDNA BEZ NOVOZARAŽENIH NA PODRUČJU BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u protekla 24 sata na koronavirus testirane su 34 osobe i svih 34 nalaza je negativno.

Tako sada na području županije već 14 dana za redom nema novozaraženih COVIDOM 19. Od početka pandemije na području županije bilo je zabilježeno 10 oboljelih, od kojih je u međuvremenu 7 ozdravilo.

Broj osoba u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije je porastao i s današnjim danom iznosi 467. U posljednja 24 sata policija je zabilježila 2 kršenja mjera samoizolacije i to tijekom redovite provjere pridržavanja mjera samoizolacije na koju su do sada izašli 3224 puta.

Bjelovarsko-bilogorska županija i dalje je na dnu ljestvice hrvatskih županija po broju zaraženih koronavirusom, a posebno je bitno za napomenuti kako su očuvane sve zdravstvene ustanove i domovi za stare i nemoćne u kojima nije došlo do proboja virusa.

Hvala svim naših građanima na odgovornom ponašanju i pridržavanju propisanih mjera, jer bez odgovornosti svakog pojedinca suzbijanje pandemije koronavirusa ne bi bilo moguće.

#ostanidoma

#držitefizičkuudaljenost

#budimoodgovorni

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a