• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2017.
Veljača
16

EDUKATIVNO-KREATIVNE RADIONICE ZA OSOBE TREĆE ŽIVOTNE DOBI

U Sindikatu umirovljenika Bjelovar održana je edukativno-kreativna radionica „Oslikavanje staklenih posuda“ u sklopu projekta „Trenutak sa mnom – uključujem se jer sam informiran(a)“.

Naime, Centar za civilne inicijative Zagreb provodi projekt namijenjen osobama treće životne dobi „Trenutak sa mnom – uključujem se jer sam informiran(a)“ na području tri županije, Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Bjelovarsko-bilogorske županije. U sljedećih 10 mjeseci, na području naše županije održat će se ukupno četiri radionice, a prva radionica koja je okupila dvadesetak osoba treće životne dobi bila je „Oslikavanje staklenih posuda“. Tako će se staklene posude koje su oslikane na radionici, izložiti u Gradskom muzeju povodom Dana žena, a nakon čega će biti podijeljene po Domovima za starije i nemoćne.

Sve osobe treće životne dobi mogu se uključiti u radionice Centra za civilne inicijative i naučiti nešto novo, steći novu vještinu, ali i družiti se uz zanimljive sadržaje. Sljedeća radionica održat će se 16.3., na temu „Kako se zaštiti od krađa, prijevara i provala“, u suradnji s PU Bjelovarsko-bilogorska.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a