• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Travanj
8

IZBOR ZA MISS BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Zamjenik bjelovarsko-bilogorskog župana Neven Alić potpisao je ugovor s predstavnicama tvrtke PR5 j.d.o.o. Ivom Loparić Kontek i Majom Kuljiš organizatorima izbora za Miss Bjelovarsko-bilogorske županije za 2015. godinu.

Time se Bjelovarsko-bilogorska županije uključuje u pomoć organiziranja te manifestacije koja će se održati 31. svibnja, a domaćin izbora bit će Grad Daruvar, točnije Daruvarske toplice.

I naša Županija se priključila izboru za Miss Hrvatske. Mogu reći da smo napravili Sporazum s organizatorima te manifestacije, a odlučili smo da će se izbor održati u Gradu Daruvaru. Ovom prilikom zahvalio bi se gradonačelniku Daruvara i Daruvarskim toplicama koji su prihvatili da budu domaćini izbora, rekao je zamjenik župana Neven Alić i poželio sreću kandidatkinjama s područja županije, kao i najljepšoj koja će u konačnici krajem lipnja na državni izbor.

Organizatori natjecanja pozvali su mlade djevojke od 18 do 24 godine da se prijave na navedeno natjecanje, a izabranih dvanaest djevojaka koje prođu na castingu koji je zakazan za 20. svibnja, u konačnici će se natjecati na županijskom izboru. Prijave se vrše na on line prijavnici koju zainteresirane djevojke mogu pronaći na web adresi www.miss.hr. Kako se čulo prilikom potpisivanja ugovora želja je organizatora izboru za Miss povratiti stari sjaj, a ove 2015. u natjecanje za Miss Hrvatske uključilo se trinaest županija.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a