• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2009.
Studeni
25

Krajem godine počinje izgradnja školsko-športskih dvorana u Hercegovcu i Velikoj Pisanici

Kao što je početkom godine najavljeno, do kraja 2009. - te, nakon onih u Općini Veliko Trojstvo i Gradu Garešnici, počet će izgradnja još dviju školsko-športskih dvorana u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji - općinama Hercegovac i Velika Pisanica.

Župan Miroslav Čačija potpisao je ugovore o prvoj fazi izgradnje tih dviju školsko-športskih dvorana s tvrtkama čija je ponuda bila najpovoljnija na provedenom javnom natječaju.

U Hercegovcu dvoranu  će graditi Akustik–Građenje d.o.o. iz Daruvara, dok će u Velikoj Pisanici izvođač radova biti tvrtka Osijek Koteks d.d. iz Osijeka. Vrijednost radova u prvoj fazi svake dvorane doseže gotovo 5 milijuna kuna.

     Početak radova očekuje se kroz mjesec dana, a završetak prve faze predviđen je u kolovozu 2010. godine. U ime Akustik-Građenja ugovor je potpisao Željko Jakupec, a u ime Osijek Koteksa Zoran Škorić. Uz zamjenike župana Krešu Jelavića i Alena Bašćevana, te pročelnice Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i  šport Andreu Prugovečki Klepac, potpisivanju su prisustvovali načelnik Općine Hercegovac Boro Bašljan i načelnik Općine Velika Pisanica Fredi Pali, te ravnateljica OŠ"Slavko Kolar" iz Hercegovca Vera Obrovac i ravnateljica OŠ Velika Pisanica Ivana Gregurić.

 

UGOVOR_I_DONACIJA_ŠPORTSKE_ZAJEDNICE_VRTIĆIMA


Za sljedeću godinu najavljena je izgradnja školsko - športske dvorane u Općini Dežanovac.

 

UGOVOR_I_DONACIJA_ŠPORTSKE_ZAJEDNICE_VRTIĆIMA

 

UGOVOR_I_DONACIJA_ŠPORTSKE_ZAJEDNICE_VRTIĆIMA

 

UGOVOR_I_DONACIJA_ŠPORTSKE_ZAJEDNICE_VRTIĆIMA

 

 

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a