• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2017.
Siječanj
27

„KREIRAJTE SVOJ PROGRAM E-MISIJA“ ZA SVE ORGANIZACIJE S PODRUČJA ŽUPANIJE

U maloj vijećnici održan je sastanak na temu „Kreirajte svoj program E-misija“, kojeg su organizirali djelatnici Centra za civilne inicijative u sklopu programa E-misija za sve organizacije s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Cilj ovog susreta bio je ispitati prioritetne i stvarne potrebe predstavnika organizacija civilnoga društva s područja Bjelovarsko-bilogorske županije u svrhu što kvalitetnije i potpunije potpore u svakodnevnom radu i djelovanju te povezivanju dionika u lokalnoj zajednici, ali i u široj regiji centralne Hrvatske. Osim toga, cilj je pronalaziti nove načine za financiranje projekata važnih za društvo i lokalne zajednice i biti stalna podrška uključenim organizacijama.

Tako su predstavnici udruga Bjelovarsko-bilogorske županije iznijeli svoje prijedloge za buduću suradnju s programom E-misija, koji će se uskoro početi ostvarivati u vidu radionica. Prve radionice koje su u pripremi su inovativni oblici financiranja projekata u zajednici i osnivanje školskih i vrtićkih vrtova.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a