• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2010.
Svibanj
12

Ministar Čobanković u posjetu Odjelu za tršte i marketing poljoprivrednih proizvoda

Ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja RH Petar Čobanković, ministar turizma RH Damir Bajs i ravnatelj Hrvatske poljoprivredne agencije Zdravko Barać posjetili su novoosnovan Odjel za tržište i marketing poljoprivrednih proizvoda u Gudovcu.

Taj Odjel Hrvatske poljoprivredne agencije preseljen je iz Zagreba na lokaciju Aukcijske dvorane u prostoru Bjelovarskog sajma u Gudovcu. Odlukom Vlade RH. Ministri Čobanković i Bajs obišli su aukcijsku dvoranu, jedinu u Hrvatskoj izgrađenu za aukcijsku prodaju stoke. Uspostavom Odjela u Gudovcu, očekuje se da će kapaciteti dvorane biti u potpunosti iskorišteni.
Odjel za tržište i marketing poljoprivrednih proizvoda obavlja poslove vezane uz unaprjeđenje tržišta i marketinga poljoprivrednih proizvoda, priprema i implementira sustave kvalitete na farmama i pri transportu stoke, priprema, pomaže i izrađuje Investicijske projekte i dokumentacije, analizira stanje na farmama, pomaže u radu udrugama, Savezima i poljoprivrednicima, organizira burzu stočarskih proizvoda te obavlja administrativne i organizacijske poslove. Voditeljica Odjela je mr.sc. Dubravka Živoder.

 

BBŽ

 

BBŽ

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a