• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2009.
Studeni
26

Najava 18. godišnjice tragične pogibije branitelja Komletinaca

Uoči 18. godišnjice tragične pogibije branitelja Komletinaca pripadnika 105. branitelja, 109. brigade, 11. domobranske pukovnije, 3. i 5. gardijske brigade,

Ministarstva unutarnjih poslova RH i postrojbi HOS-a   4. prosinca , čelnici Bjelovarsko-bilogorske županije sastali su se s predstavncima Koordinacije udruga prositeklih iz Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije i grada Bjelovara, Ministarstva obrane i Ministarstva unutarnjih poslova. razgovaralo se o programu obilježavanja koji Županija organizira zajedno s gradom Otokom.

I ove je godine organiziran prijevoz autobusom od Bjelovara do Komletinaca i povratak u Bjelovara za sve zainteresirane građane.

Polazak autobusa iz  Bjelovara predviđen je u 4. prosinca ( petak) 2009. godine u 6,30 sati ispred zgrade Bjelovarsko-bilogorske županije, Ul.dr.A.Starčevića 8.

Za sve koji će 4. prosinca ( petak ) doći u Komletince prisjetiti se naših poginulih domoljuba i odati im počast predviđen je sljedeći Program:

11,30

OKUPLJANJE UZVANIKA
(predvorje OŠ Vladimir Nazor u Komletincima)
12,00
POLAGANJE VIJENACA NA MJESTIMA POGIBIJE
(vijence polažu izaslanstva s obiteljima poginulih branitelja)
12,45
PROGRAM KOMEMORACIJE U SPOMEN PARKU KOD SPOMENIKA
POLAGANJE VIJENACA I PALJENJE SVIJEĆA
Trg Emerika Gašića u Komletincima
13,30

SVETA MISA ZADUŠNICA ZA POGINULE BRANITELJE
Crkva Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije u Komletincima
14,30
Zajednički ručak
 
Ako ste zainetresirani za organizirani prijevoz autobusom molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na tel. broj 043/221-902 ili fax 043/244-450.

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a