• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2018.
Siječanj
1

NOVOGODIŠNJI OBILAZAK

Prvi dan nakon dočeka Nove 2018. godine predstavnici Bjelovarsko-bilogorske županije i Grada Bjelovara obišli su dežurne službe na području grada Bjelovara, te rodilište bjelovarske Opće bolnice.

Mateo Sovar prva je beba rođena ove godine u bjelovarskom rodilištu. Čelnici Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije u tradicionalnom novogodišnjem obilasku posjetili su tako rodilište bjelovarske Opće bolnice u kojem se rodila i prva novogodišnja beba na području naše županije.
Brigita Sovar iz Velike Barne rodila je sina Matea u jutarnjim satima, točnije u 5 sati i deset minuta. Mateo je bio težak 2950 grama i 50 centimetara dug. Mami Brigiti čestitala je zamjenica župana Bojana Hribljan i tom prilikom malenom Mateu darovala zlatni lančić i privjesak kao uspomenu na njegovo rođenje i činjenicu da je bio prva beba u našoj županiji u 2018. godini.
Inače, ulazak u Novu godinu na području Bjelovarsko-bilogorske županije protekao je mirno u što su se uvjerili čelnici Bjelovarsko-bilogorske županije i Grada Bjelovara prilikom obilaska žurnih službi i to Hitne pomoći, policije i vatrogasaca. Nažalost, jedan nemili događaj zabilježili su vatrogasci i policija, a riječ je o požaru u jednoj obiteljskoj kući nedaleko od Bjelovara u kojem je smrtno stradala 50-godišnja žena.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a