• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Ožujak
22

ODRŽAN 18. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM

Proteklog vikenda održan je 18. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije druga po veličini manifestacija Bjelovarskog sajma, tvrtke čiji je većinski vlasnik Bjelovarsko-bilogorska županija.

Ove godine po prvi puta sajam je trajao četiri dana od 19. do 22. ožujka. No to nije jedina novina. Proljetnom sajmu od ove godine dodan je i 7. Sajam konja i opreme za konje koji se održavao od 19.-22. ožujka. Ta četverodnevna manifestacija privukla je oko četrdeset tisuća posjetitelja.

Proljetni sajam bio je idealna prilika da poljoprivredni proizvođači nabave sav potreban repromaterijal za proljetnu sjetvu, ali i da se upoznaju s novim trendovima u opremi i mehanizaciji za poljoprivredu. Tijekom sajma održalo se i niz predavanja, okruglih stolova, prezentacija i radionica, a svoj obol dala je i Bjelovarsko-bilogorska županija.  Već tradicionalno Bjelovarsko-bilogorska županija imala je i svoj izložbeni prostor u Paviljonu 1. na kojemu su svoje mjesto našli brojni proizvođači s područja županije. Na taj način Županija svojim proizvođačima izlazi u susret omogućavajući im besplatnu promociju na jednom od najvećih sajmova u regiji. Tako su na županijskom izložbenom prostoru na Proljetnom sajmu nudili i prezentirali svoje proizvode obiteljska poljoprivredna gospodarstva, vinarije, izletišta, pčelari i tvrtke.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a