• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2013.
Listopad
24

ODRŽAN 6. SAJAM POSLOVA U BJELOVARSKO-BILOGORSKOJ Ž

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Bjelovar i pod pokroviteljstvom Bjelovarsko-bilogorske županije, gradova Bjelovara, Čazme, Daruvara, Garešnice Grubišnog Polja te Hrvatske obrtničke komore i HGK – Županijske komore Bjelovar, u Bjelovaru je održan 6. sajam poslova

Na sajmu je sudjelovalo 37 poslodavaca, obrazovnih i ostalih ustanova.  U ime organizatora sudionike i posjetitelje pozdravila je pročelnica Područnog ured Bjelovar HZZ-a Dijana Zekić Kereži, a otvorio ga je gradonačelnik Bjelovara, Antun Korušec.
Sajam poslova organiziran je s ciljem da se nezaposlenim osobama, studentima i učenicima omogući informiranje o ponudi i potražnji poslova na području Bjelovarsko- bilogorske županije. Tražitelji posla mogli su potencijalnim poslodavcima predati svoje životopise i s njima porazgovarati. Prvi put , Sajam je organiziran u  jesenskom terminu. Razlog je ulazak Hrvatske u Europsku Uniju i omogućavanje tražiteljima posla  da se informiraju i o traženju poslova u Europskoj Uniji, već u prvoj godini članstva Hrvatske.
Održan je i okrugli stol na temu: „Obrazovanje (formalno i neformalno) za tržište rada“ na kojemu su prezentirani programi cijelo-životnog obrazovanja u EU, a na ovu temu je održana i rasprava.
 

 

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a