• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2016.
Siječanj
14

ODRŽANA RADIONICA JAČANJE KAPACITETA GSV-a BBŽ I MEĐIMURSKE ŽUPANIJE U ČAKOVCU

Predstavnici Bjelovarsko-bilogorske županije i članovi Gospodarsko-socijalnog vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije boravili su u radnom posjetu kolegama iz Gospodarsko-socijalnog vijeća Međimurske županije u sklopu projekta „Jačanje kapaciteta gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske i Međimurske županije“. Nositelj projekta je Bjelovarsko-bilogorska županija, a partner u projektu je Međimurska županija.

Održana je tiskovna konferencija kako bi se projekt prezentirao i u Međimurskoj županiji. Na predstavljanju projekta govorili su zamjenik župana Zoran Vidović, ujedno i potpredsjednik GSV-a Međimurske županije i predsjednik GSV-a Međimurske županije Davor Sabolić. Bjelovarko-bilogorsku županiju predstavila je zamjenica župana Đurđica Ištef Benšić, a ispred Gospodarsko-socijalnog vijeća govorila je potpredsjednica GSV-a Bjelovarsko-bilogorske županije Božica Jurec. Projekt je predstavila tajnica GSV-a Bjelovarsko-bilogorske županije Monika Pavić. Projekt je vrijedan 413.714,00 kuna i u ukupnom iznosu ga financira Socijalni fond.

U sklopu projekta, u Čakovcu je održana i radionica „Komunikacijske tehnike i vještine u tripartitnom socijalnom dijalogu“. Radionicu je vodila profesorica sociologije Mirjana Burić Moskaljov. Radionica je ocijenjena najboljim ocjenama te će sigurno poboljšati kvalitetu dijaloga između partnera u gospodarsko-socijalnim vijećima obje županije.

Cilj projekta je ojačati kapacitete članova Gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske i Međimurske županije, te izraditi trogodišnje strateške okvire rada. Nakon provedbe projekta očekuje se veća učinkovitost i održivost dijaloga između socijalnih partnera i regionalne vlasti.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a