• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2012.
Studeni
7

ODRŽANA SMOTRA VOZILA I STROJEVA ZIMSKE SLUŽBE

U Cestariji Bjelovar, u Bjelovaru održana je smotra vozila i strojeva zimske službe za područje nadcestarije Bjelovar i Čazma.

Od ugovorenih 13 vozila za to područje, od čega je 9 vozila vlasništvo tvrtke Ceste d.d. i 4 privatnih obrtnika - kooperanta, na smotri je izloženo 11 vozila. Smotra vozila i strojeva je previđena je i za područje cestarija Daruvar, Garešnica i Grubišno Polje u Daruvaru, a bit će održana 8. studenoga.  Riječ je o 28 vozila, koliko ih je predviđeno Operativnim programom radova održavanja cesta u zimskom periodu 2012./2013. godine.

Unatoč drugačijoj preraspodjeli čišćenja prometnica koja je planirana od 01. 01. 2013. godine, zaključeno je kako se ne očekuju poteškoće prilikom osiguravanja normalnog odvijanja prometa u zimskim uvjetima na državnim i županijskim cestama na području Županije.

Uz djelatnike poduzeća Cesta d.d., Hrvatskih cesta d.o.o. TI Bjelovar i Županijske uprave za ceste Bjelovarsko - bilogorske županije, na smotri su bili župan Miroslav Čačija,  predstavnici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, pročelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Bjelovar Marijan Radoš, voditelj Odsjeka za preventivne i planske poslove PUZS Bjelovar Danko Stavinoha.

BBŽ  BBŽ

BBŽ  BBŽ

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a