• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2014.
Studeni
21

OTVORENA NOVOOBNOVLJENA CESTA U KOLAREVOM SELU

Župan Damir Bajs svečano je otvorio novoobnovljenu cestu u Kolarevom Selu na području Općine Ivanska. Dionica je duga 972 metara, a radovi na njenoj obnovi vrijedni su 612.134,13 kuna.

Do obnove ove prometnice ne bi došlo da nije dobre suradnje Bjelovarsko-bilogorske županije i Općine Ivanska, koje i surađuju na nizu projekata, rekao je prilikom otvorenja novoobnovljene prometnice načelnik Općine Ivanska Josip Bartolčić.

Općina Ivanska kroz neko vrijeme nije imala značajnih investicija županijske naravi i rekao sam da ćemo sada u ovom mandatu stvari promijeniti. Županija investira dosta u Ivansku. Kada govorimo o vodovodnoj mreži samo ove godine radovi su vrijedni četiri, pet milijuna kuna. To je na nivou općinskog proračuna. Uz to mi samo napravili niz stvari vezanih uz energetsku učinkovitost poput izmijene stolarije na mjesnim domovima. Pred nama je da radimo i na nizu drugih segmenata – istaknuo je župan Bajs u Kolarevom Selu.

Jedan od projekata u budućnosti mogla bi biti i obnova derutnog mjesnog doma u Kolarevom Selu. Naime, mještani su se požalili županu Bajsu da nemaju mjesto za okupljanje i da im u svakodnevnom životu mjesni dom nedostaje. Župan Bajs obišao je derutnu građevinu i predložio nekoliko rješenja na koji način dom obnoviti.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a