• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Veljača
23

PREDAVANJE RURALNI RAZVOJ

Na poticaj Bjelovarsko-bilogorske županije, a u organizaciji županijske Regionalne razvoje agencije održano je predavanje o Europskom poljoprivrednom fondu za ruralni razvoj.

Predstavljena je tako Mjera 4 s podmjerama 4.1.i 4.2. Riječ o potporama za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i ulaganja u preradu, marketing i razvoj poljoprivrednih proizvoda.

Uoči radionice o ruralnom razvoju okupljene poljoprivredne proizvođače u županijskoj velikoj vijećnici pozdravio je župan Damir Bajs. I prije je bilo projekata za poljoprivredu, ali oni su išli iz IPARD-a. Ova nova sredstva su daleko izdašnija, puno ih je više i pod uvjetima koji će vam biti prezentirani postoji mogućnost povlačenja sredstava. Županija je bila peta županija u Hrvatskoj po povlačenju sredstava iz IPARD-a, a ono što želimo u fondu ruralnog razvoja je da budemo još i bolji, istaknuo je župan Bajs.

Nakon ovog predavanja kreće set predavanja po općinama i gradovima sve s ciljem kako bi što više projekata s područja Bjelovarsko-bilogorske županije bilo aplicirano na Ruralni razvoj.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a