• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Srpanj
10

PREDSTAVLJENE NOVE INVESTICIJE BJELOVARSKOG SAJMA

U velikoj dvorani Bjelovarskog sajma predstavljene su nove investicije Bjelovarskog sajma za 2015./2016. Projekt su predstavili župan Damir Bajs, gradonačelnik Antun Korušec sa direktorom sajma Davorinom Posavcem te projektantom Marijanom Gezijem.

Nakon dugogodišnje blokade i minusa, Bjelovarski sajam je 2014. godinu završio u plusu od 770 000 kuna. Slijedom toga donesena je odluka da se vrše ulaganja u uređenje prostora sajma kako bi Bjelovarski sajam mogao biti komparativan ostalim konkurentima. Prostor sajma promijenit će vizualni identitet kod ulaska, odnosno, dobit će novi ulaz, portirnicu, blagajne. Također će se riješiti pitanje postavljanja digitalne komunikacije, ali i same infrastrukture.
Mene veseli što nakon tri godine krećemo prema naprijed. Sajam je naš brand koji promiče da smo centar stočarstva Republike Hrvatske, stoga i zaslužuje nove sadržaje koje će nas staviti u korak sa našom konkurencijom. Ovakvi financijski rezultati, gradonačelniku i meni, daju pravo da donesemo odluku da radovi krenu ove godine. Istaknuo je župan Bajs
Gradonačelnik Korušec također je izrazio zadovoljstvo što će se realizacija planiranih investicija krenuti i prije vremena. Bjelovarski sajam je zaista postao prepoznatljiv u Republici Hrvatskoj, ali i u okruženju. Postao je brand. Stoga sa puno optimizma čekam vrijeme koje je ispred nas.
Sredstva za ovu investiciju osigurana su u iznosu od 2,5 milijuna kuna, bez dotacija županije i grada.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a