• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2020.
Lipanj
2

PRIHVAĆEN ZAHTJEV ŽUPANA DAMIRA BAJSA ZA UDRUŽENO OGLAŠAVANJE TURISTIČKE PONUDE

Nakon što je Hrvatska turistička zajednica ukinula udruženo oglašavanje iz kojeg se financiralo oglašavanje turističke ponude za Hrvatsku, a posebice za kontinent na zadnjoj video – koordinaciji regionalnih Turističkih zajednica s Ministarstvom turizma i Hrvatskom turističkom zajednicom dan je nalog da ipak regionalne Turističke zajednice pošalju svoje prijedloge vezane uz udruženo oglašavanje za 2020. godinu.
OGLAŠAVANJE TURISTIČKE PONUDE

Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije kao i druge Turističke zajednice poslala je svoj prijedlog vezan uz oglašavanje čime će se omogućiti promocija našeg turizma, a samim time prihvaćen je i zahtjev župana Bjelovarsko-bilogorske županije Damira Bajsa koji je zatražio udruženo oglašavanje prije desetak dana zauzevši stav da se ne može dopustiti da kontinentalni turizam ostane bez oglašavanja i da je to minimum koji se može napraviti.

Posebice je to bitno za kontinentalni turizam koji, također, osjeća posljedice korona krize, a ukupnost svih mjera mora biti momentalna, brza i učinkovita smatra župan Bajs, jer bez toga nema mogućnosti da kontinentalni turizam preživi ovo teško razdoblje.

Neovisno o udruženom oglašavanju Bjelovarsko-bilogorska županija, odnosno županijska Turistička zajednica uskoro će raspisati Javni poziv za dodjelu sredstava za oglašavanje turističke ponude  s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
OGLAŠAVANJE TURISTIČKE PONUDE
OGLAŠAVANJE TURISTIČKE PONUDE
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a