• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2014.
Listopad
16

SAJAM POSLOVA

U Bjelovaru je održan 7. Sajam poslova kojeg je otvorio bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs. Prilika je to da nezaposlene osobe u neposrednom kontaktu s poslodavcima pokušaju doći do radnog mjesta.

Na Sajmu poslova predstavilo se trideset poslodavaca , a obišlo ga je više stotina nezaposlenih sugrađana. Naime, svaki pokušaj da se dođe do radnog mjesta je više nego dobrodošao, jer na bjelovarskom Zavodu za zapošljavanje koji je i organizator Sajma poslova, kraj rujna je dočekalo 12 260 nezaposlenih osoba.

U ovom dijelu godine naša Županija, ali i mnoge druge nalaze se u situaciji da sezonski poslovi prestaju i  ljudi se vraćaju u naš kraj i zato je bitno da se vidi postoji li mogućnost za dobivanje posla i tijekom ovog drugog dijela godine. Meni je drago da se poslovi ovdje nude iz svih dijelova naše Županije. Drago mi je na postoji dobra volja u traženju posla i ključno je da se pronađe zajednički interes, dakle da tražitelji posla dođu do radnog mjesta, rekao je župan Damir Bajs prilikom otvorenja 7. Sajma poslova u gradu Bjelovaru.


U sklopu Sajma poslova održan je i okrugli stol na temu „Obrazovanje i razvoj“ te radionica za nezaposlene „Kako se predstaviti poslodavcu“ sve u cilju lakšeg pronalaska posla nezaposlenih građana.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a