• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Lipanj
15

SJEDNICA VIJEĆA UČENIKA BBŽ

U županijskoj velikoj vijećnici održana je sjednica Vijeća učenika Bjelovarsko-bilogorske županije, pa su se tako na jednom mjestu susreli župan Damir Bajs i mali bjelovarsko-bilogorski župan Karlo Horvat.

Bila je to prilika da predsjednik županijskog vijeća učenika Karlo Horvat, koji je ujedno i predsjednik Nacionalnog vijeća učenika, okupljene upozna s novinama u radu Nacionalnog vijeća učenika, o svom nedavnom službenom putu u Sarajevo, ali i da se razmijene iskustva vezana uz školsku godinu koja je na kraju.

Okupljene članove Vijeća učenika Bjelovarsko-bilogorske županije pozdravio je i župan Bajs, a posebno se osvrnuo na trenutne projekte u školstvu. Tako je Bjelovarsko-bilogorska županija u do sada najvećem projektu vezanom uz školstvo u projektu Javno-privatnog partnerstva koji bi trebao doprinijeti tome da učenicima omogući jednosmjenski rad. Također, Županija je pokrenula i Centar izvrsnosti koji je svake subote pohađalo sedamdesetak učenika i rezultati iz matematike već se vide, naglasio je župan Bajs i najavio pokretanje još jednog Centra izvrsnosti iduće godine.

Trud i napore Bjelovarsko-bilogorske županije u vidu podizanja standarda školstva, ali i u cilju nadogradnje znanja pohvalio je i mali župan Karlo Horvat, te najavio i zamolio župana Bajsa za konkretnu suradnju, a vezanu uz zajedničke projekte.

Do suradnje će sigurno doći, a na dobrobit svih učenika Bjelovarsko-bilogorske županije.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a