• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2017.
Travanj
6

SLAVKO PRIŠĆAN NOVO-STARI PREDSJENDIK NOGOMETNOG SAVEZA BBŽ

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs prisustvovao je redovnoj godišnjoj izvještajno-izbornoj skupštini Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije.

Slavko Prišćan novo-stari je predsjednik Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije, a za njegove zamjenike izabrani su Žarko Čanadžija i Miroslav Jurišić. Vodstvo Nogometnog saveza izabrano je jednoglasno, a jednoglasno su prošle i sve ostale točke dnevnog reda koje su se našle na skupštini. Time se nastavlja kontinuirano stabilni rad Nogometnog saveza i u organizacijskom i financijskom planu.

Riječ je o Nogometnom savezu pod čijim okriljem djeluje preko tri i pol tisuća registriranih igrača. Riječ je o svojevrsnom bazenu mladih igrača koji nerijetko nastavljaju svoje nogometne karijere u visoko kvalitetnim klubovima. No, i naši mladi igrači postižu dobre uspjehe, pa su se tako primjerice juniori NK Bjelovara izborili za polufinale Kupa Hrvatske gdje ih očekuje ekipa Hajduka.

Novo-stari predsjednik Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije Slavko Prišćan zahvalio se svima na suradnji posebice krovnom Nogometnom savezu, ali i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i županu Damir Bajsu koji su pomogli da Nogometni savez ima svoje nove prostorije u centru grada Bjelovara koje im uvelike olakšavaju rad.

Rad Nogometnog saveza pohvalio je i župan Bajs istaknuvši da se puno naših mladih bavi nogometnom i da su uključeni u neki od nogometnih klubova. Svima njima treba omogućiti što bolje uvjete za rad, a Bjelovarsko-bilogorska županija izdvaja za sport na svom području koliko je u njenoj mogućnosti.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a