• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Rujan
4

SVEČANO OTVOREN 13. ZDRAVSTVENO-SAVJETODAVNI SIMPOZIJ

Pod glavnim pokroviteljstvom Bjelovarsko-bilogorske županije i u organizaciji Udruge 100% HRVI I. skupine, u Varaždinskim Toplicama održan je 13. Zdravstveno-savjetodavni simpozij. Simpoziju je u ime županije prisustvovala zamjenica župana Đurđica Ištef Benšić.

Prije samog otvaranja Simpozija, predstavnici Udruge 100% HRVI I. skupine i zamjenica župana položili su vijence i upalili svijeće ispred Spomen obilježja. Izaslanik predsjednice Ante Deur otvorio je Zdravstveno-savjetodavni simpozij.
Posebna nam je čast što je ove godine Bjelovarsko-bilogorska županija, ovdje u ulozi glavnog pokrovitelja 13. zdravstveno-savjetodavnog simpozija, i što smo svi zajedno ovdje na svečanosti njegovog otvaranja. Do toga odabira nije došlo slučajno, ono je plod višegodišnje dobre suradnje i prijateljskih odnosa Vaše udruge i županije čija sam ja predstavnica. Ta suradnja nije samo formalna, preko naših službenih i odabranih političkih predstavnika, ona je puno više od toga, ona je temeljena na brojnim ljudskim gestama. Izjavila je Ištef Benšić, te nadodala kako branitelji uvijek mogu računati na pomoć Bjelovarsko-bilogorske županije.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a