• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2011.
Ožujak
2

U Bjelovaru uspješno održan humnitarni koncert za sigurnost djece u prometu

Bjelovarsko – bilogorska županija bila je pokrovitelj humanitarnog rock koncerta održanog 25. veljače u Bjelovaru pod nazivom „All you need is love“.

Moto koncerta je „Sigurnost djece u prometu“ tako da će novac prikupljen ovim koncertom biti potrošena za izgradnju ograde dječjeg igrališta u središtu grada Bjelovara. Prema riječima organizatora, bjelovarskog odvjetnika Vladimira Gredelja, sakupljeno je više od 70 tisuća kuna, a s obzirom na interes koji je pobudio ovaj koncert razmišlja se o organizaciji još jednog. Uz domaće glazbenike, Vladimir Gredelj, okupio je i poznata imena hrvatske estrade poput Matije Dedića, Željko Krušlin – Kruške,  Jurice Pađena i Nebojše Buhina.

            Nekolicina bjelovarskih ljubitelja i glazbenika rock glazbe  među kojima su odvjetnik Vladimir Gredelj, Tihomir Vondra, Zlatko Strčić, Maria Đerđa, Dubravka Adamovića, Davora Lovrića  odlučili su, kako sami kažu, zadovoljstvo sviranja pretvoriti u kap dobrote i organizirati Festival glazbe, prijateljstva i humanosti. Održani koncert očito je prvi u nizu koji će se nastaviti, a župan Miroslav Čačija obećao je podržati ovu hvalevrijednu akciju.

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a