• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2022.
Lipanj
16

U NAZOČNOSTI ŽUPANA MARUŠIĆA OTVORENA KUPALIŠNA SEZONA U BJELOVARU

-Nakon bazena u Velikom Grđevcu i Šandrovca drago mi je da su za posjetitelje otvoreni i bazeni u Bjelovaru. Čestitam direktoru Gradskog poduzeća za upravljanje sportskim objektima Marku Mihalincu i gradonačelniku Dariju Hrebaku što se kontinuirano ulaže u gradske bazene i svake godine napravi nešto novo, u smislu ulaganja u infrastrukturu i uređenja okoliša.

Čestitam na izvrsnom poslu i na tome što se i Vaterpolo klub vraća na stare staze i što se ovdje okuplja velik broj djece – kazao je župan Marko Marušić na otvorenju kupališne sezone u Bjelovaru.
Domaćinima je poželio što više sunčanih dana i rekordnu posjećenost kakva je bila 2019. godine, kada je bilo 30 tisuća posjetitelja.
Gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak istaknuo je da su bazeni obnovljeni prije nekoliko godina te da je ove godine 160 tisuća kuna uloženo u strojarnicu koja je sada potpuno sređena što jamči visoku kvalitetu vode te još dodatnih 130 tisuća kuna u novu opremu, golove za vaterpolo i dodatnu rasvjetu kako bi se moglo pomaknuti termine za vaterpolo i plivački klub.
Cijena ulaznice za odrasle je 20 kuna, za djecu i umirovljenike 15, a poslije 17 sati plaća se pola cijene.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a