• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2014.
Prosinac
8

UČENICI OSNOVNE ŠKOLE MIRKA PEREŠA IZ KAPELE KOD ŽUPANA BAJSA

Učenike Osnovne škole Mirka Pereša iz Kapela primio je danas bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs.

Učenici Osnovne škole Mirka Pereša današnji dan odlučili su provesti na svojevrsnom studijskom putovanju. Prvo su se osnovnoškolci pohvalili kako su pogledali film u novom bjelovarskom kinu, a nakon toga došli su se upoznati i s načinom rada i funkcioniranjem Bjelovarsko-bilogorske županije.

U velikoj županijskoj vijećnici pozdravio ih je i župan Damir Bajs zajedno sa svojim suradnicima zamjenicom župana Đurđicom Ištef Benšić, pročelnicom za obrazovanje, kulturu, sport i nacionalne manjine Anom Antolović, te pročelnicom Kabineta župana Daliborkom Vrankić Horvat.

Nakon što ih je župan upoznao s povijesti županije i sada s njenim načinom rada uslijedila su pitanja učenika. Zanimalo ih je kada će njihova škola dobiti školsko-sportsku dvoranu, a nisu izostala ni pitanja vezana uz asfaltiranje prometnica na njihovom području.

Dobre vijesti stižu za izgradnju dvorane, što je potvrdio i župan Bajs. Naime, izgradnja školsko-sportske dvorane u sklopu OŠ Mirka Pereša u Kapeli je u planu u projektu  Javno-privatnog partnerstva - projektu na kojemu trenutno radi županijska vlast u cilju podizanja standarda školstva na svom području. Što se pak izgradnje odnosno asfaltiranja prometnica tiče, sve one doći će na red, naravno u skladu s financijama.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a