• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2016.
Rujan
17

ZAMJENICA ŽUPANA NA SVEČANOM POSTROJAVANJU 52. SAMOSTALNOG BATALJUNA

Zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana Đurđica Ištef Benšić sudjelovala je na obilježavanju 25. godišnjice osnutka 52. Samostalnog bataljuna u sklopu Dana branitelja Grada Daruvara.

Mi koji sudjelujemo u tijelima vlasti sve ono što radimo i provodimo, odluke koje donosimo, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali, na prvom mjestu moramo biti domoljubi. Ljubav prema domovini, prema bližnjemu, temeljne ljudske vrijednosti su baza za bolju i sretniju Hrvatsku. Onaj zanos i ono jedinstvo koji su imali naši branitelji kada su odlazili u obranu domovine, potreban nam je i danas. Taj zanos potreban nam je svakoga dana, te sve ono što radimo treba biti protkano sviješću o veličini koju su podnijeli naši branitelji, policajci, brojni stradalnici, ratni vojni invalidi, koliki su doprinos dali u obrani domovine, poručila je zamjenica župana.

Tom prilikom odala je počast paljenjem svijeće i polaganjem vijenca svim poginulim i nestalim braniteljima u Domovinskom ratu, te posjetila Stalnu izložbenu postavu Domovinskog rata u Dvorcu grofa Jankovića.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a