• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2014.
Prosinac
6

ZAPOČELA JOŠ JEDNA BOŽIĆNA PRIČA OBITELJI SALAJ

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs prigodno je otvorio još jednu Božićnu priču obitelji Salaj na njihovu imanju u Grabovnici nedaleko od Čazme.

Božićna priča ove godine traje od 6. prosinca do 11. siječnja, a ovu trinaestu  po redu krasi milijun i pol lampica. Do sada je imanje obitelji Salaj u vrijeme Božićne priče kroz sve godine održavanja obišlo preko milijun posjetitelja iz Hrvatske, ali i inozemstva. Najveća je to turistička atrakcija Bjelovarsko-bilogorske županije koja iz godine u godinu nudi nešto novo.  Ni ova Božićna priča nije izuzetak, pa tako uz povećanje broja lampica, obitelj Salaj uredila je i dodatni park. Riječ je o selu omiljenih junaka iz crtića kojemu se najviše vesele najmlađi.

Iako nas vremenski uvjeti nisu mazili mi se nismo predavali i evo danas otvaramo našu Božićnu priču. Mi se nismo predavali i u konačnici se nadamo da su svi zadovoljni. Ove godine smo pripremili milijun i petsto tisuća žaruljica plus selo likova iz dječjih crtića, a i ne brojim ove svjetleće cijevi, jer u njih u jedan metar ide pedesetak žaruljica. Ja bih želio da dođu svi da vide što smo napravili i time će nam dati više hrabrosti i energije za iduću godinu, rekao je domaćin i idejni začetnih Božićne čarolije Zlatko Salaj.

Moram kao prvo zahvaliti obitelji Salaj Zlatku i Nadi što ustrajno svake godine nam prirede veliku radost, a to je zapravo Božićna bajka. Ove godine je to trinaesta za redom. Svake godine imamo nešto novo i time se promoče naš kraj centar Moslavine. Ta atraktivnost je prepoznata na daleko, ne samo u Hrvatskoj, nego u Europi i u svijetu. Meni je drago vidjeti da ljudi iz Hrvatske i iz cijele Europe, pa i šire dolaze ovdje i žele vidjeti nešto što Hrvatska i naš kraj imaju, rekao je župan Damir Bajs prilikom otvaranja Božićne priče obitelji Salaj.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a