• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Svibanj
22

ZDRAV ZA 5

U školsko-sportskoj dvorani bjelovarske Turističko-prehrambene i ugostiteljske škole održala se provedba II. komponente projekta „Zdrav za 5“, a učenike koji su se okupili pozdravila je i zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana Đurđica Ištef Benšić.

Tako je stotinjak učenika osmog razreda osnovne i prvog i drugog razreda srednje škole sudjelovalo u raznim sportskim aktivnostima koje su im prezentirali članovi Sportske akademije „Mali olimpijac“ iz Bjelovara. Završnu manifestaciju navedenog projekta organizirala je Bjelovarsko-bilogorska županija u suradnji s Policijskom upravom bjelovarsko-bilogorskom i Zavodom za javno zdravstvo BBŽ. Inače, Bjelovarsko-bilogorska županija pobrinula se i za tiskanje prigodnih majica.

„Zdrav za 5“ projekt je Ministarstva unutarnjih poslova (Ravnateljstva policije), Ministarstva zdravlja (Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo ) , Ministarstva zaštite okoliša i prirode i Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, a odnosi se na prevenciju ovisnosti i zlouporabe alkohola, droga i igara na sreću, te na podizanje razine svijesti o važnosti zaštite okoliša i prirode. Svojim sadržajem, projekt je namijenjen i prilagođen djeci i mladima, učenicima osmih razreda osnovnih te prvih i drugih razreda srednjih škola.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a