• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2014.
Travanj
23

ŽUPAN BAJS I SURADNICI NA DANU OPĆINE NOVA RAČA

Povodom obilježavanja dana Općine Nova Rača župan Damir Bajs i njegovi suradnici posjetili su Novu Raču te sudjelovali na radnom sastanku vezanom za zajedničke projekte

Teme razgovora županijskog izaslanstva na čelu sa županom Damirom Bajsom i načelnikom Općine Nova Rača Darkom Knežićem bili su zajednički projekti. Kako je naglasio župan Bajs Bjelovarsko-bilogorska županija je s Općinom već obavila niz prijava na projekte za energetsku učinkovitost pa je na javnim zgradama promijenjena stolarija, a u Osnovnoj školi Nova Rača napravljen prilaz za invalide. Također su izvršeni projekti sanacije krovišta i limarije iznad Školsko športske dvorane, projekti obnove pred školom, te projekti za distributivne mrežne vodove za koje se čeka odobrenje početka radova.
„Ključno je partnerstvo između Županije i Općine. Puno je još onog što je pred nama“ – rekao je župan Bajs. Nakon sastanka posjetili su Osnovnu školu Nova Rača, Općinu i Općinski dom te posjet završili na sajmištu na izložbi konja povodom dana Općine.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a