• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2017.
Rujan
28

ŽUPAN BAJS NA OTVORENJU NOVOG PROSTORA HRVATSKE POŠTANSKE BANKE U BJELOVARU

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima prisustvovao je otvorenju novog prostora Hrvatske poštanske banke u Bjelovaru, reprezentativnog prostora u samom središtu grada.

Hrvatska poštanska banka posluje u Bjelovaru od 2011. godine, a  nakon šest godina poslovnica je preseljena u novi, veći i ugodniji prostor na Trgu Eugena Kvaternika 1. Novi prostor uredili su hrvatski arhitekti i dizajneri, a na novoj lokaciji otvoren je i Regionalni centar za gospodarstvo Hrvatske poštanske banke koji će biti na raspolaganju svim poslovnim klijentima.

„Iznimno mi je drago što sam došao na otvaranje nove poslovnice u Bjelovar i što smo uspjeli u našem naumu da u ovom gradu imamo novu, veću i kvalitetniju poslovnicu na zadovoljstvo svih naših klijenata. Bjelovarčani su odavno prepoznali naš rad i našu kvalitetu, ali vjerujem da će nam u budućnosti još više klijenata iz ovoga kraja pružiti svoje povjerenje jer naši rezultati govore za nas“, rekao je predsjednik Uprave HPB-a Tomislav Vuić.
Okupljenima na otvorenju obratio se i bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs.

„Dolazak jedne ovako velike banke u ovakvom stilu znači da jača svoje prisustvo i bolji rad za sve vaše klijente koji dolaze ovdje, a kako mi je rečeno njih je oko petnaest tisuća. No, meni veseli i onaj drugi dio – otvorenje regionalnog centra za rad s poslovnim subjektima. To znači da ćete raditi s našim tvrtkama s našim obrtima, to znači da ćete pojačati svoju nazočnost ne samo u našoj županiji već i u ovom dijelu Hrvatske. Županija i grad Bjelovar imaju dobre ekonomske pokazatelje i vjerujem da ćete i vi biti našim gospodarstvenicima sastavni dio bankovne ponude. A za naše gospodarstvenike što je bolje nego imati što više banaka i konkurencije da dobiju što bolje uvjete. Što se tiče Županije mi već surađujemo na nizu naših kreditnih linija i preporučujemo se i za daljnju suradnju“, naglasio je župan Bajs na otvorenju nove poslovnice HPB-a u Bjelovaru.

Inače, Hrvatska poštanska banka na svim svojim svečanostima dariva one kojima je potrebno. Tako je II. Osnovna škola Bjelovar donirana s deset računala, a Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju ‘Bjelovarski leptirići’ pet računala.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a