• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2017.
Siječanj
27

ŽUPAN BAJS NA SKUPŠTINI UDRUGE BILOGORSKA SELA

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima nazočio je skupštini Udruge Bilogorska sela na području općine Kapela.

Tako se u Vatrogasnom domu u Babotoku okupilo stotinjak članova Udruge Bilogorska sela, inače udruga koja okuplja četiristotinjak članova, od kojih sto i pedeset aktivnih. Cilj rada Udruge je poticanje društvenog života na području općine Kapela, ali i provođenje projekata.  Najveći od svih je zasigurno projekt izgradnje Ribičkog doma u Starčevljanima i uređenje tamošnjeg ribnjaka.  U tijeku je izrada projektne dokumentacije za izgradnju ribičkog doma i sjenice, a sredstva za realizaciju projekta tražit će se na natječajima Europske unije. Želja je članova Udruge da njihov projekt preraste u budući rekreacijski centar, a samim time bude i okosnica turizma njihova kraja.

Drago mi je da sam ovdje na skupštini Udruge Bilogorska sela jer ovdje govorimo o našem kraju,  o našoj županiji, a vi  posebnu pozornost dajete na sve ono što je vezano uz dobrotvorni i dobrovoljni  rad. To su KUD-ovi, to su naši DVD-ovi, to su udruge žena i to je, recimo, i ova udruga. Ništa se tu ne radi zbog novca. Kad govorimo o tome, reći ću da je naravno i to ukupnost, rekao bih, tradicije našeg kraja i treba ustrajati na tome. Što se tiče mene kao župana, reći ću da sam u ove četiri godine s općinskim rukovodstvom nadam  odradio sve kako treba, a tu su i projekti koji ćemo realizirati i u budućnosti, rekao je župan Bajs na skupštini Udruge Bilogorska sela.

Skupština Udruge Bilogorska sela bila je i prilika za dodjelu priznanja svima onima koji pomažu njihov rad, a priznanje je primio i bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a