• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2016.
Siječanj
29

ŽUPAN BAJS POSJETIO BJELOVARSKI SAJAM

Uoči održavanja najslađe manifestacije Bjelovarskog sajma, 12. Međunarodnog pčelarskog sajma, župan Damir Bajs sa suradnicima u društvu čelnika Grada Bjelovara, obišao je Bjelovarski sajam tvrtku u većinskom vlasništvu Bjelovarsko-bilogorske županije.

Bila je to prilika da se najavi ovogodišnji 12. Međunarodni  pčelarski sajam koji će ove godine biti održan u ugodnijem prostoru, a prvenstveno se to odnosi na grijanje. Naime, na sajmu su se odlučili uvesti grijanje u halu broj 8., radove vrijedne tristo tisuća kuna. Osim grijanja uređen je i sanitarni čvor, a sve s ciljem podizanja standarda izložbenog prostora na Bjelovarskom sajmu.

Ovdje je riječ o gospodarskoj manifestaciji a mi pratimo primjedbe i izlagača i posjetitelja. Prošle godine imali smo razne primjedbe koje su dovele do investicijskog ciklusa kojim smo primjedbe riješili. Tako smo riješili i pitanje grijanja i sanitarnog čvora, a iz pozicije vlasnika moram reći da je sve to napravljeno iz prihoda sajma. Sada smo spremni za sajam koji je pred nama, a na otvorenju će najvjerojatnije biti i novi ministar poljoprivrede, istaknuo je župan Bajs tijekom obilaska Bjelovarskog sajma.

Inače, na 12. Međunarodnom pčelarskom sajmu očekuje se preko sto i pedeset izlagača iz petnaestak zemalja, a uz pčelarski sajam ove godine 6. i 7. veljače na sajamskom prostoru u Gudovcu održat će se i 3. izložba vina i vinogradarske opreme.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a