• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2010.
Veljača
5

Župan Čačija sa suradnicma obišao gradilište Školsko – športske dvorane u Hercegovcu

U povodu dana Općine Hercegovac, 5. veljače, župan Miroslav Čačija sa svojim suradnicima, zamjenikom Alenom Baščevanom i predstojnikom Ureda župana Daliborom Jurinom, obišao je gradilište športske dvorane Osnovne škole Slavko Kolar.

 Bjelovarsko-bilogorska županija nositeljica je te investicije, a za prvu fazu izgradnje izdvojit će gotovo pet milijuna kuna. Radovi su počeli početkom ove godine, a završetak prve faze očekuje se krajem kolovoza. Izgradnja te školsko – športske dvorane u Hercegovcu dio je županijskog projekta izgradnje četiri sportske dvorane. Prema predviđenoj dinamici ostvarenja toga projekta, radovi na izgradnji dvorana u Velikom Trojstvu i Garešnici su završeni, dok su u tijeku u Velikoj Pisanici i Hercegovcu.
U pratnji domaćina, načelnika Općine Hercegovac Bore Bašljana i njegovih suradnika, čelnici Županije obišli su gradilište Vatrogasnog doma DVD-a Hercegovac vrijednog milijuna kuna.   Njegova je izgradnja ušla u završnu fazu, a do sada je uloženo 600 tisuća kuna.

Načelnik Bašljan župana Čačiju upoznao je s ostalim projektima Općine Hercegovac među kojima su vodovod u naselju Palešnik, mrtvačnica u ladislavu vrijedna 300 tisuća kuna, novi asfalt u Velikoj Trnavi, te obnova Hrvatskog seljačkog doma i Češkog doma.

 

dan_opcine_hercegovac

 

dan_opcine_hercegovac

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a