• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2018.
Siječanj
26

ŽUPAN DAMIR BAJS NA 6. IZBORNOJ SKUPŠTINI UDRUGE BILOGORSKA SELA

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima sudjelovao je na 6. izbornoj skupštini udruge „Bilogorska sela“ u vatrogasnom domu u Babotoku.

Na skupštini koja se već tradicionalno održava zadnji petak u siječnju, biralo se novo vodstvo. Tako je za novog predsjednika udruge „Bilogorska sela“ izabran Zdenko Kržak, koji je naslijedio Krešu Jelavića.

Udruga koja inače broji gotovo 200 članova iz svih mjesta s područja općine Kapela, prošle godine najviše posla imala je na ribnjaku u Starčevljanima na kojemu planiraju otvoriti sportsko-rekreacijski centar. Osim toga, ova aktivna udruga organizirala je i brojne zabave, predavanja za poljoprivrednike, seoske igre, ali i humanitarne akcije. Rad udruge podržava načelnik Općine Kapela Danijel Kovačec, ali i Bjelovarsko-bilogorska županija, odnosno župan Damir Bajs.

„Najvažnije je da se lokalni ljudi okupe zajedno i rade projekte u korist svoje sredine. Lijepo je vidjeti takav primjer ovdje u Kapeli, jer vi radite samo najbolje za svoju sredinu, ali tko će raditi najbolje za vas, nego vi sami. Puno stvari se događa u vašoj udruzi, a ovako aktivne udruge kao vaša su rijetkost. Nadam se da ćete tako nastaviti i dalje.“, rekao je župan Damir Bajs.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a